Luisterkind

Dit onderwerp bevat 1 reactie, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door .

 • Auteur
  Berichten
 • #2132

  Deborah Claeys
  Bijdrager

  Een luisterkindafstemming is voor alle kinderen en volwassenen van 0 tot 100+ en gebeurt altijd op afstand (contact via mail).

  Je kan een afstemming aanvragen bij diverse problemen, zoals wanneer je vragen hebt over bepaald gedrag van je kind (bv:slaapproblemen, huilgedrag, agressie, gedragsstoornissen, leerstoornissen,…) of bij emotionele moeilijkheden (onrust, depressieve gevoelens, burn-out, levensvragen…)

  Bij een afstemming maak ik, via de energie, contact op zielsniveau en ga in gesprek. Als luisterkindwerker luister ik naar de antwoorden en woorden die vanuit dit niveau naar boven komen. Ik vul niets in en laat alles vanuit de persoon zelf komen. Iedereen draagt alle antwoorden met zich mee. In vol vertrouwen ga ik in gesprek. Ik noteer jouw of je kind zijn antwoorden en handvaten die nodig zijn om gelukkiger en met meer vertrouwen in dit leven te staan.

  De Luisterkind Levensbrugafstemming is speciaal gericht op kinderen en volwassenen in coma, met een zware beperking, die overleden zijn, en volwassenen met een vorm van dementie. Via deze afstemming maak ik een brug tussen de persoon in kwestie en de aanvrager.

  Hartelijke groet,

  Deborah Claeys
  Luisterkindwerker

  site

 • #2135

  Pieter • Spiritoo
  Sleutelbeheerder

  Dat klinkt heel interessant.
  Niet gemakkelijk allicht om de informatie steeds zuiver te houden.

  Heb je ook ervaringen met afstemming op ongeboren kinderen? Dat zou voor velen handig zijn, want nu worden zoveel ongezonde scanning-methodes gebruikt, zoals met ultra-geluid, enz.

  Groetjes

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

 
×
MAAK ACCOUNT HEB JE AL EEN ACCOUNT?

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog