Algemene voorwaarden & Privacy

Registratie

Registreren bij Spiritoo houdt in dat je akkoord gaat met deze algemene voorwaarden.
De informatie die je ingeeft bij je profiel dient up-to-date en waarheidsgetrouw te zijn, al is een schuilnaam toegestaan.
Per persoon is slechts één account toegelaten en je lidmaatschap kan niet overgedragen worden.
Opzeggen van je account is steeds mogelijk via “Mijn Lidmaatschap”. Terugbetaling van resterende lidgelden wordt niet toegestaan.
De minimumleeftijd om een account aan te maken is 18 jaar.

Privacy

Spiritoo zal geen data van jou verkopen aan derden of openbaar maken buiten jouw wil. Van de meeste persoonlijke gegevens kun je vanuit je dashboard bepalen welke gebruikersgroepen deze te zien krijgen. Zelf kun je je eigen gegevens steeds bekijken. We gebruiken je persoonlijke gegevens enkel voor eigen statistieken en om de werking van Spiritoo te verbeteren en je mogelijk te contacteren. Om de site te beschermen tegen spam, identiteitsfraude, virussen en hackers bewaren we tijdelijk niet-identificeerbare gegevens.

Inhoud

Jouw afbeeldingen die je post blijven je eigendom. Spiritoo zal ze niet gebruiken zonder je toestemming.
Je bent zelf verantwoordelijk voor de copyrights van de inhoud die je op de site post.
Vulgaire taal, aanzetten tot geweld, racisme, illegale en onzedelijke praktijken, hatelijke taal zijn niet toegestaan en zullen verwijderd worden. Dit geldt eveneens voor afbeeldingen, titels en gebruikersnamen. Wie niet voldoet aan deze voorwaarden kan zonder discussie geweerd worden van de site. Mogelijk kunnen we materiaal van de site verwijderen. Hierbij kan geen aanspraak worden gemaakt op terugbetaling van resterende lidgelden of andere claims tegenover Spiritoo.

Algemeen

Je gaat hierbij akkoord met het vrijwaren van Spiritoo en haar dochterondernemingen, filialen, functionarissen, directeuren, vertegenwoordigers en werknemers, van elke claim of eis, inclusief honoraria van advocaten, gemaakt door derden als gevolg van of voortvloeiend uit je gebruik van onze diensten, je schending van deze overeenkomst, of je schending van de rechten van derden, waaronder begrepen vorderingen met betrekking tot het gebruik van materiaal geplaatst op Spiritoo.com.

In deze tijd kan, ondanks vele voorzorgsmaatregelen, Spiritoo onmogelijk een garantie geven op uptime en veiligheid van de site noch op de betrouwbaarheid en continuïteit. We kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor schade of verlies door gebruik van onze website.

In voorkomend geval van conflict zullen jij en Spiritoo proberen op redelijke en vriendschappelijke wijze tot een vergelijk te komen. Mocht dit toch niet mogelijk zijn, dan zijn enkel de rechtbanken van België bevoegd.

Deze algemene voorwaarden kunnen geactualiseerd worden, waarbij we de gebruikers zullen informeren.

Whiterose — Ond.nr: BE634.183.624 — Belsele — Tel: +32 3 289 72 57
LOG IN OP UW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog