Een kijkje binnen de vaccinindustrie

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst bijgewerkt op door .
Weergave van 0 geneste reacties
 • Auteur
  Berichten
  • #1213

   De media, farmaceuten, gezondheidsautoriteiten en zorgverleners vertellen ons lang niet altijd àlles. Jokken doen ze niet echt, maar ‘in het belang van de volksgezondheid’ gaan ze regelmatig wel heel flexibel om met de waarheid. Gevolg is dat ze ons belangrijke essentiële informatie onthouden om een goede en overdachte keuze te kunnen maken bij het wel of niet vaccineren.

   Geen wonder dat mensen gaan twijfelen.
   Geen wonder dat mensen zich vragen gaan stellen over het nut en veiligheid van vaccins.
   Geen wonder dat mensen op zoek gaan naar meer (betrouwbare) informatie.
   Geen wonder dat mensen door de bomen het bos niet meer zien en zich verloren wanen in dat doolhof van tegenstrijdige informatie.

   Om enig inzicht te krijgen in het mondiale vaccinatiegebeuren is het van groot belang te beseffen dat overheden en gezondheidsinstanties onder constante druk staan van de Wereld Gezondheids Organisatie (WHO), die de 194 lidstaten van de Verenigde Naties non-stop op het hart drukt de beoogde vaccinatiegraad (95%) na te streven. Bovendien hebben de VN hiervoor getekend én betaald.

   Treffend voorbeeld hiervan is dat tijdens de mazelenepidemie halverwege 2013 het European Centre for Disease Prevention and Control (ECDC) – coördinerend met de WHO – aan de bel trok en een waarschuwing naar de lidstaten deed uitgaan, dat ze de nodige maatregelen moésten nemen om de vaccinatiegraad te verhogen. Dit betekent dat al die grootschalige campagnes en media-aandacht met een bepaald vooropgezet doel naar buiten worden gebracht. En elke lidstaat wil natuurlijk het braafste jongetje uit de klas zijn…

   Zolang de overheid, de farmaceutische industrie en gezondheidsautoriteiten ons NIET kunnen garanderen dat vaccins 100% veilig zijn, zullen steeds meer goed geïnformeerde ouders zich verzetten tegen het ‘opgedrongen’ vaccinatiebeleid.

   Zolang men uitgaat van een ‘acceptabel risico’ wanneer sprake van ongewenste bijwerkingen en zelfs sterfgevallen, zullen de autoriteiten rekening moeten houden met tegengas van een snel groeiende groep kritische burgers…

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog