Datum/Tijd
Date(s) - 02/01/2019 - 08/01/2019
Hele dag

Locatie
Vérité Guesthouse

Website

Categorieën


“Re-discover your strengths”
Energiewerk, kernkracht oefeningen, meditatie & healing

Wil je meer te weten komen over de kern van wie je bent, waar je vandaan komt en waar je naartoe gaat? Wil je beter begrijpen welke weg je in dit leven bewandelt en hoe je de verschillende signalen die je krijgt kan interpreteren?

De focus van deze retreat is om stil te staan rond “jouw weg”. In de prachtige en inspirerende omgeving van Auroville in India zullen we jou via energiewerk, meditatie en interactieve lezingen meer inzicht geven in jouw levensdoel en je de kracht doen ontdekken om hiermee om te gaan.

Tijdens de sessies energiewerk werken we met wat aanwezig is: je verlangens, je dromen, je onzekerheden, je moeilijke gewoonten, je overgevoeligheden, je emoties… Via verschillende zachte technieken gaan we zowel fysisch als energetisch als creatief te werk. Je lichaam geeft binnen het hoge frequentiekader als vanzelf informatie die loutert en heelt. Zo bekom je nieuwe resultaten en inzichten die je meeneemt naar huis.

De interactieve lezingen handelen over het ontstaan als mens volgens de oude wijsheden. De universele wetten, ook wel de hermetische principes genoemd, beschrijven de werking van het universum en de manier waarop dat invloed heeft op ons dagelijks gedrag en de manier waarop we met onszelf en de anderen omgaan. Deze principes toetsen we met enkele praktische voorbeelden uit ons dagelijks leven om je een helder inzicht te geven in de manier waarop deze impact hebben op “jouw weg”.


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog