Datum/Tijd
Date(s) - 16/08/2022
11:00 - 12:00

Locatie

Website

Categorieƫn


Leer alles over slaap en over een unieke methode om jezelf, je werknemers en dus je klanten gezonder en gelukkiger te maken: de Mentale en IntuĆÆtieve Reset.

Deze natuurlijke, holistische benadering zal je de kracht van op-maat-gemaakte gewoonten om voor je Zelf te zorgen brengen en je zal beter in staat zijn de gewenste resultaten voor je bedrijf te bereiken en ze ook beter kunnen behouden en dit voor slechts 7,85 euro! Mocht je er niet bij kunnen zijn, dan kan ik je de video achteraf nasturen.

Ik zal wetenschappelijke feiten met je delen over het belang van zelfliefde en genoeg slaap voor je mentale en fysieke gezondheid. Ik zal je een unieke methode om je Zelf te helen laten opstarten: Mentale en IntuĆÆtieve Reset. Na mijn sessie zal je een verhoogd niveau van endorfineā€™s hebben en gelukkiger zijn. Dit zal jou helpen om je meer in controle en levendig te voelen. Zo blijf je actief, productief, mobiel Ć©n je zal je zelfbewustzijn boosten.

Wees de gezonde en gelukkige VONK voor je bedrijf! De V van Vervulling, de O van Ontspanning, de N van Natuurlijk en de K van Kennis. Als jij gezonder en gelukkiger bent zijn je personeel en klanten dat ook!

Warme groet, Mir Schouten, BASc., CEO van Talen’t PR Consultancy en HR/PR coach.


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
Ɨ

 
Ɨ
GEGEVENS VERGETEN?
Ɨ

Ga omhoog