Datum/Tijd
Date(s) - 24/03/2019
10:00 - 17:00

Locatie
Ruimte Resonans

Website

Categorieën


Fascia (bindweefsel) omgeeft, ondersteunt en verbindt alle lichaamssystemen, van onze botten tot onze bloedvaten, het omvat als een netwerk alle organen en spieren en geeft informatie door…vanuit de tenen naar de schedel…

Een gezond fascia netwerk is soepel en veerkrachtig. Bij overmatige fysieke training, stress, ontstekingen en trauma verliest de fascia haar hydratatie en veerkracht en wordt ze hard.

Louise deelt haar onderzoek in het diep verlengen en energetiseren van de myofascia lijnen met ademwerk en stretchende bewegingen.

Je maakt een reis doorheen de half-vloeibare verbindende matrix in jezelf, bevrijde beweging en doorstroming, gevoed door de adem!

Hilde reist met je doorheen het meridiaan netwerk dat vanuit de organen naar de ledematen stroomt en vice versa en op zijn beurt alle systemen in het lichaam verbindt. We gaan de trilling en expressiviteit die de meridianen in zich dragen ontdekken en meenemen in onze dans/beweging. We gaan ervaren hoe het leven in je verandert als deze vitale energiebanen zich openen…

Fascia verbindt ook binnen en buitenwereld, en kunnen we de brug noemen tussen de prenatale energie en postnatale energie!

Come and experience…

We werken zowel met geleide oefeningen en exploraties als vrije bewegingsimprovisaties!


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog