Datum/Tijd
Date(s) - 24/07/2021 - 25/07/2021
17:00 - 00:00

Locatie

Website

Categorieën


De internationale online conferentie ‘Globale Crisis. Heeft een impact op ieder van ons’ —  georganiseerd door vrijwilligers uit de hele wereld op het platform van de Internationale Sociale Beweging ‘AllatRa’. De toekomst hangt af van de persoonlijke keuze van elk individu! Vrijwilligers die een duidelijk beeld hebben van de huidige situatie zullen op deze conferentie samen met wetenschappers en deskundigen uit verschillende vakgebieden de oorzakelijke verbanden schetsen tussen de verschillende crisissen die iedereen nu al treffen en de dreigende wereldwijde catastrofe.
De conferentie zal op 24 juli 2021 om 17.00 uur CET live worden uitgezonden op duizenden internationale mediakanalen en -platforms met simultaanvertaling in meer dan 60 talen. https://www.youtube.com/watch?v=CSGR2Lqlfmg

De conferentie heeft tot doel een alomvattend en volledig overzicht te geven van de externe en interne factoren van een snel verergerende mondiale crisis die iedereen nu al treft en wat we er aan kunnen doen. De moderne beschaving is het stadium van instabiliteit en wereldwijde crisissen binnengetreden. De wereldwijde financieel-economische, ecologische, antropologische en klimatologische crisissen zijn een realiteit waarmee ieder mens reeds te maken heeft gekregen. Maar dit is nog maar het begin. Zijn de mensen zich bewust van de volledige omvang van de naderende dreigingen? Radicale veranderingen in alle levenssferen in de nabije toekomst zijn onvermijdelijk voor iedereen op de planeet. Maar hoe bewust is de wereldgemeenschap zelf van deze problemen, laat staan dat zij er klaar voor is?

Belangrijkste conferentieonderwerpen:
Digitale transformatie, invoering van geavanceerde technologieën op basis van kunstmatige intelligentie in verschillende levenssferen van de wereldmaatschappij: voordelen en risico’s.
De Vierde Industriële Revolutie en de dreiging van massawerkloosheid.
Toekomst zonder werk: redenen voor de onvermijdelijke ineenstorting van de wereldeconomie als het consumptiepatroon wordt behouden.
Radicale veranderingen in alle geledingen van de maatschappij.
Intense uitputting van de hulpbronnen van de planeet.
Wereldwijde klimaatverandering.
Cycliciteit van geologische gebeurtenissen afhankelijk van externe factoren.
Het belang van ieder individu bij het opbouwen van een Creatieve Maatschappij.
Overleving van de mensheid en vernieuwing van de beschaving.

LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog