Datum/Tijd
Date(s) - 07/06/2017
20:00 - 22:00

Locatie
De Kleine Bron — Lier

Website

Categorieën


De eerste minuten, uren en dagen van je leven zijn de allerbelangrijkste van je hele leven. Jouw limbische imprint wordt gevormd vanaf het moment van conceptie tot je enkele jaren oud bent. In die periode wordt jouw ‘software’ geschreven. De software waarmee jij door het leven gaat wordt voor jou geschreven, onbewust, door al wie jou omringt.

Gelukkig hoeft je limbisch brein niet statisch te blijven voor de rest van je leven. Je kan ervoor kiezen om dit te veranderen. Iedereen heeft het geboorterecht om vrij en voluit te leven! Dat kan wanneer jouw limbische imprint vrij is van belemmeringen in jouw software.

Tijdens deze lezing vertellen Greet en Erik over de werking van het limbisch brein, waarom jouw geboorte zo’n impact heeft op je leven én hoe je dit kan veranderen. Je ervaart dit ook tijdens een oefening.

Door Greet Luypaert en Erik Decolvenaer. Greet Luypaert en Erik Decolvenaer brengen begeleiden mensen in het vrijmaken van hun limbische imprint, zodat je vrij en voluit in het leven kan staan. Zij sluiten hier aan bij het internationale werk van Elena Tonetti uit California.

Inkom 9,5 €

Inschrijven is niet nodig.


Laat een Antwoord achter


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog