Body & Soul festival 2019

Datum/Tijd
Date(s) - 31/08/2019 - 01/09/2019
Hele dag

Locatie
't Werkhuys

Website

Categorieën


Deze zomer zal Body & Soul doorgaan in het artistieke conferentiecentrum ’t Werkhuys in Borgerhout, Antwerpen. (vlakbij zaal Roma)

Body & Soul 2019Er is een wereldcafé waar we vakantie-ervaringen kunnen uitwisselen en onze plannen voor het nieuwe academische jaar kunnen vormgeven.
Via het gezellige binnenkoertje met een prachtige Dromenboom en Art-Bazaar kom je in de Theaterzaal, waar er doorlopend optredens zijn en waar er ’s avonds ook Ecstatic Dance doorgaat.
Aanpalend in de foyer tonen diverse organisaties hun activiteiten inzake integrale gezondheid, sociale en ecologische innovatie en levenskunst. De Natuurlijke Kookschool zorgt voor lekkere en gezonde maaltijden. De trap leidt naar de koepelzaal, waar er nog meer stands zijn, en waar ook de natuurlijke therapieën-carousel plaatsvindt. Daar kan je zoals gewoonlijk diverse vormen van massage en ander lichaams- en energiewerk ervaren.
Ook op de eerste verdieping vind je het Literair Salon, waar presentaties doorgaan. Diverse auteurs en facilitators komen hun eerlijk verhaal vertellen. Het goede leven begint bij verbondenheid. 💚
Daarnaast zijn er nog 2 danszaaltjes waar zoals gebruikelijk ook initiaties doorgaan inzake yoga, shiatsu, en andere holistische activiteiten. Je kan er ook tot rust komen en genieten van soundhealing.
In de andere workshopruimtes worden nog vele andere ervaringen uitgewisseld. Hou zeker het programma in het oog voor de laatste toevoegingen.

Er is ook een avondprogramma op zaterdag 31 augustus 2019 met DJ CaroLine, enz.

Je kunt alle info vinden op de website: www.bodysoul.be


Laat een Antwoord achter


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog