Datum/Tijd
Date(s) - 30/05/2020 - 31/05/2020
Hele dag

Locatie
De Avalonhoeve

Website

Categorieën


Stargate workshop, In contact met je Hoger Zelf
30 mei en 31 mei, een 2 daagse workshop in De Avalon Hoeve, Schaperstraat 6, 9860 Scheldewindeke, Oost-Vlaanderen, Belgie
 
In dit weekend wordt er door middel van meditatie, geleide fantasie en visualisaties gewerkt aan het meer en meer in contact komt met je Hoger Zelf. Deze dagen zijn qua energie bijzonder, de dagen naar Pinksteren toe en de Pinksterzondag zelf! Heerlijk om je dan geheel te kunnen wijden aan je eigen spirituele groei!
 
Meer en meer in contact zijn met je Hoger Zelf heeft een grote invloed op je dagelijkse leven. Mensen die geheel vanuit het Hoger Zelf leven, worden verlicht genoemd. Het Hoger Zelf is wie wij in de kern, in essentie zijn. Door de oefeningen, de geleide fantasieën en meditaties die we met elkaar doen in het kwantumveld gecreëerd door de Stargate, zal een ieder op zijn/haar eigen niveau kunnen ervaren wat het is om vanuit die grootheid te kunnen Zijn.
 
Door dat wat in deze workshop bij jou geopend mag worden, zal je leven verrijkt worden op manieren die nu nog niet te voorzien zijn. Met de oefeningen kan je verder thuis aan de slag om nog meer te groeien in jouw bewustzijn en jouw contact met je Hoger Zelf.
 
Hieronder lees je een aantal reviews van mensen die een dergelijk weekend al hebben meegemaakt:
 
Voor mij was het heel bijzonder om echt de energie van Engelen te hebben mogen voelen. Als ik daar aan terugdenk kan het me nog steeds ontroeren. De verschillende Opgestegen Meesters die tijdens deze dagen bij ons zijn geweest met zulke prachtige energie en fantastische boodschappen. Als ik terug kijk naar mijn weekend dan heeft het mij zo veel gebracht. Ik had het zeker niet willen missen.
 
Het weekend In Contact Met Je Hoger Zelf is voor mij bijzonder geweest. Ik werk als Healer en ik was zeer verbaasd om dezelfde week te merken dat mijn healingkracht zoveel sterker was geworden en dat de verbinding met mijzelf nog meer was verbeterd.
 
Je hebt gevraagd of ik iets wilde schrijven over mijn ervaringen met het weekend dat jij hebt geleid. Eerst wil ik je complimenteren met de liefheid en zachtheid waar je ons deze 2 dagen in hebt ondergedompeld. Er is bij mij zoveel veranderd. Ik had dit echt niet durven dromen. Ik heb geen last meer van mijn angstdromen die mij al vanaf mijn vroege jeugd dwars zitten. Ik merk nu dat ik hierdoor ook veel lichamelijk klachten had, die zijn nu ook verdwenen. Ik vind het zo bijzonder, het heeft voor mij zo bevrijdend gewerkt. Dank je wel hiervoor!
 
Sommige oefeningen die ik tijdens dit weekend heb geleerd doe ik nog steeds, ik ga naar binnen bij mezelf en ben aan het ruimen geslagen. Oud zeer mag allemaal weg. Ik heb mijn Innerlijk Kind omarmd en ervaar weer een gevoel van tevredenheid, met mezelf en met de wereld. Best wel bijzonder, want zeker 10 jaar heb ik diep in de ellende gezeten en ik weet dat ik er nog niet ben, maar ik zie weer licht aan het eind van de tunnel.
 
Wat ik fijn vind aan deze workshop dat ik nu weet dat ik het niet alleen hoef te doen. Ik heb nu wel het gevoel dat ik hulp krijg, wat eerst niet was. Ik zat een soort opgesloten in mijzelf. Deze workshop is zeker goed voor mensen zoals ik die vastzitten om een heel weekend in deze hogere frequentie te zitten. Ik heb de opbouw van de twee dagen als zeer prettig ervaren, met pauzes en genoeg tijd om vragen te stellen.
 
Hoi Viviane, het woord Hokuspokus was geen goed gekozen woord, Sorry hiervoor. Wat ik eigenlijk had willen zeggen is dat ik niet zo goed weet om te gaan met alle nieuwe informatie die ik kreeg in dit weekend en wat ik allemaal voelde in mijzelf. Ik had het niet zo op engelen en dat heb ik ook uitgesproken. Ik geloofde zelfs niet in hun bestaan. Nou dat heb ik geweten; ik heb dagelijks tientallen keren dubbele getallen gezien. We zien allemaal wel eens een dubbel getal, maar hier kon ik niet om heen. Door contact met jou op te nemen werd mij duidelijk dat dit in Spiriland Engelengetallen worden genoemd. Zouden ze dan toch …. ik kijk er ieder geval nu wel anders tegen aan.
 
Viviane van der Kolk is (register)hypnotherapeute in Nederland, erkend Stargate Facilitator en Intuïtief Healer. Al haar kennis en kunde zal Viviane inzetten in deze tweedaagse workshop om jou de gelegenheid te geven te ervaren wie je in jou diepste wezen bent..
 
Het werken met de Stargate behoeft wellicht wat nadere uitleg. De Stargate is een structuur die helpt op een eenvoudige wijze contact te leggen met Hogere Energetische Wezens, zoals daar zijn Engelen, Aartsengelen en opgestegen Meesters. Viviane is mondiaal erkend als Facilitator voor de Stargate en heeft de opleiding ontvangen van de founder; Prageet Harris. Naast haar praktijk in eclectische psychotherapie en healing geeft zij diverse cursussen, trainingen, workshops en lezingen.
 
Kom genieten en verwonder je wie je in diepste wezen bent!
 
Praktische informatie: 30 mei en 31 mei 2020 starten we om 10.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur) Koffie, thee, en lunch inbegrepen. Voor meer informatie en aanmelden: info@levensinzicht.com Bij aanmelding s.v.p NAW gegevens doorgeven, zodat er een factuur verzonden kan worden. Na ontvangst betaling is de aanmelding definitief. Kosten 195,–. incl BTW., koffie, thee en lunch.
 
 
 

LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog