Datum/Tijd
Date(s) - 18/01/2018
20:00 - 22:00

Locatie
Het Gildenhuis - Bazel

Website

Categorieën


Deze avond is bedoeld voor iedereen en behandelt evenzeer kleine als grote emoties en angsten. Het gaat er vooral om dat we bewuste keuzes leren maken, los van de emotionele reactie.

Alle levende wezens ervaren soms angst en dat is ook niet slecht want is een waarschuwing voor gevaar. Maar als er geen gevaar in de directe realiteit is, ervaren we soms ook angst, hoe zit dit?

Elk wezen komt op aarde als een geschenk en straalt dit meestal ook uit, zeker als ze jong zijn. Het verlangen om in leven te blijven maakt ons afhankelijk van onze ouders en geeft emoties (waaronder angst voor afwijzing), behoefte aan erkenning en een programma van aanpassing dat onze stralende aard onderdrukt.
Fundamenteel gaat het hier om onze eigen houding en dus niet alleen om wat onze ouders van ons verlangen.
Dit op angst gebaseerd programma houden we lange tijd vol en beïnvloedt onze ervaringen en relaties. Bewustwording vraagt inzicht in ons programma en vooral wat we het met ons laten doen.

Tijdens deze actieve voordracht gaan we dit proces onderzoeken en eenvoudige technieken leren om onszelf in vertrouwen constructief te begeleiden.

Adriaan Van Zelst


Laat een Antwoord achter


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog