Datum/Tijd
Date(s) - 02/01/2018
20:30 - 22:00

Locatie
Milagrow

Website

Categorieën


In deze stem.werk sessies geven we onze stem meer ruimte en gaan we op zoek naar onze puurste klank.

Wat?

Je wordt je geleidelijk aan meer bewust van wat er zich in je stemgebied afspeelt, je komt in contact met je eigen stemgeluid, een belangrijk middel om gestalte te geven aan je zelfexpressie. Je leert tools gebruiken om je stem vrijer te laten klinken, je mond-, keel-, borst-, buikgebied zullen beetje bij beetje meer kunnen ontspannen waardoor ook je resonantie en stemvolume groter kunnen worden. Je zal meer genieten van je stem.

We werken met de Lichtenberger methode (klankgeoriënteerd), waar het nodig is lichaamswerk en typische (yoga) poses om het keelgebeid te openen. Uiteraard laat ik mijn eigen ervaring doorheen de jaren ten voordele van de groep van dienst zijn.

Het gebeurt regelmatig dat bepaalde (mentale) patronen aan het licht komen die je eigen geluid voor een stuk in de weg zitten, zoals bvb angst om je stem te laten horen. Dit werkt op zich deblokkerend: bewustwording van patronen, observeren en je wil gebruiken om te beslissen hoe je er vanaf dat moment van meer duidelijkheid mee zal omgaan. Ook gedachten, die stoorzenders kunnen zijn, zullen meer en meer op de achtergrond verdwijnen.

Katty Reniers


Laat een Antwoord achter


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog