Datum/Tijd
Date(s) - 28/10/2018
10:00 - 12:00

Locatie
Zuiderlicht Centrum voor Bewust Leven

Website

Categorieën


Ervaar de Stargate,

Een poort tot andere dimensies

 Ervaar wat letterlijk duizenden over de hele wereld al hebben mogen ervaren

 28 oktober 2018, 10.00 uur tot ongeveer 12.00 uur te Breda

 

Een bijeenkomst met een fysieke Stargate is een bijeenkomst waarin je andere dimensies kunt ervaren. De Stargate is geconstrueerd vanuit de Heilige Geometrische vormen en – wanneer het is geactiveerd – creëert het een zeer sterk energie veld in de ruimte waar de workshop plaatsvindt.

Door de intentie van de groep wordt de Sterrenpoort gevoed en haar frequentie verhogen van de 3e naar de 12e dimensie. Bij iedereen, aanwezig in dezelfde ruimte, wordt het eigen energieveld mee verhoogd. De multi dimensionele energie vanuit de Sterrenpoort raakt iedereen op een diep niveau.

Over de hele wereld wordt met de sterrenpoort gewerkt. Veel mensen hebben aangegeven het volgende te hebben ervaren na een Sterrenpoort ervaringsavond:

  • healing en nieuwe balans in het fysieke lichaam
  • helderheid en beter inzicht in diverse zaken/problemen
  • diepe rust, wegnemen van stress
  • healing capaciteiten geactiveerd of toegenomen
  • spontane activering van het innerlijk weten
  • bewustwording van het grotere geheel
  • manifestering van synchroniciteit in het leven

Het prettige van de Sterrenpoort ervaring is dat je eigenlijk zelf niets anders hoeft te doen, dan relaxt te luisteren en aanwezig te zijn. De meest gehoorde ervaring na een Sterrenpoort ervaringsavond is dat men een gevoel heeft van blijdschap.

Enkele ervaringen van deelnemers na het bijwonen van een Stargate avond:

De meditatie heb ik ervaren als een gewaarworden van liefde, kracht, troost, compassie, vrede en speelsheid – zo puur, mild, intens en krachtig in eenvoud.

Het voelde als een bad van heling met volledige acceptatie van mij als persoon.

Heel bijzonder en mooi!

We hebben genoten van die heerlijke meditatie.

 Mijn linkerknie heb ik niet meer gevoeld, wat heel fijn is. Ik had best veel last van die knie de laatste tijd.  Je weet misschien dat mijn rechterknie een kunstknie is en dat er bij de linkerknie ook al helemaal geen kraakbeen meer zit. Zolang ik geen onhoudbare pijn heb wil ik een tweede prothese uitstellen. Dus ik ben heel dankbaar wat de meditatie maandag met me heeft gedaan.

Voor mij had de meditatie iets magisch. Ik kan het niet verder uitleggen. Ik heb de trilling gevoeld en dat voelde als vertrouwd.

 Het valt me op dat ik afgelopen drie weken hele bijzondere dromen heb. Helaas niets opgeschreven, maar ik word steeds verbaasd wakker. Ik ga ze dus nu wel opschrijven

 De meditatie heb ik ervaren als heel krachtig. Ik kon makkelijk door alle lagen heen stromen. Vooral het in contact komen met de energieën  van de Opgestegen Meesters vond ik heel bijzonder en het versmelten met hun essentie was heel ontroerend en toch ook weer heel vertrouwd.

Voor mij had het iets vertrouwds. Ik voelde sensaties bij het afzonderlijk aanroepen van verschillende Opgestegen Meesters. Diep ontspannend en het voelde als een warm bad.

Omhoog gaan door de dimensies heb ik ervaren als een soort buis, donker van binnen, wervelende energieën aan de buitenranden met een oneindige lengte het universum doorkruisend.

Ik zag mijzelf omgeven door een bal van energie, voelde me volkomen veilig en nieuwsgierig naar de dingen die komen zouden. Ik zag mezelf steeds kleiner worden tot nagenoeg een stipje omgeven door een steeds grote wordend veld. Heb de Liefde kunnen ervaren en dit nog dagen bij me gevoeld.

Ik heb vol ontzag alle door jou uitgenodigde engelen, Opgestegen Meesters stuk voor stuk kunnen begroeten en mocht ervaren welke specifieke eigenschappen zij met zich meebrengen. Brengers van leven, wijsheid, kracht, humor, liefde, balans, creativiteit, speelsheid, zonder dwingend of veroordelend te zijn maar altijd met een onbaatzuchtige liefde voor alles en iedereen.

Ik voelde de energieën van de engelen elk met hun eigen trilling en werd bewust dat alles in het universum een tot materie getransformeerde uitdrukking is van deze energieën.

Het contact maken met de energieën van de dolfijnen was voor mij een feestje. Ik hoef ze maar in de ogen te kijken en zie hun intelligentie, hoe zij in contact staan met de velden van de energieën. Ben blij! Dank!

De eerstvolgende Stargate Experience wordt gehouden op 28 oktober a.s. in Breda. Andere plaatsen volgen nog (Oud-Beijerland, Spijkenisse, Hellevoetsluis, Delft), andere data in Breda zijn nog dit jaar: 25 november en 16 december

In 2018 is ter kennismaking de prijs  € 22,– pp.

Aanmelden via info@levensinzicht.com

You are invited to bring more joy and more celebration into your life

Viviane van der Kolk

info@levensinzicht.com                                                         www.levensinzicht.com     


Laat een Antwoord achter


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog