Datum/Tijd
Date(s) - 29/06/2017 - 02/07/2017
Hele dag

Locatie
Centrum savita

Website

Categorieën


Door Marco Van Delft

Je bent van harte welkom in deze retraite, waarin we samen de diepte van het Nu zullen betreden, oftewel het complete Leven waar wij ons continu mee verbinden, maar gebruikelijk door het zeggenschap van het brein niet zo wordt ervaren. Staat de keuze Nu in je op om daadwerkelijk het spel van het brein te gaan doorzien en deze retraite bij te wonen?! Het is namelijk je geboorterecht om te gaan voelen, ervaren, omarmen en in de waarheid van je wezen te stappen. Je hart open laten bloeien in een warme liefdevolle Aanwezigheid van het Leven zelf. In de ervaringenreis, in het verhaal zijn vele er klaar voor om een waanzinnige verschuiving te maken in het Bewustzijn. Zelfrealisatie zoals we dat zo mooi noemen. Een realisatie en een diepgaand besef om de identificatie van body & mind, oftewel belemmeringen die ons letterlijk klein maken en verkrampen te overstijgen. Een ruimte betreden, de Ene allesomvattende ‘Ik’, de directe verbondenheid met het universum en de Bron wakker maken en een ware kracht in je op laten staan. Dit zorgt voor een energie die van binnenuit leiding, vertrouwen. vreugde, vrede kracht en bevrijding geeft. Een verwijzing naar de directe realisatie in communicatie met het fenomenale Bestaan. Een benadering vanuit het hart en in de directe ervaring, diep in onsZelf ontdekken, wat jou tegenhoudt om te Zijn wie je bent.

Een waar geschenk aan jeZelf is een waar geschenk aan de ander en de gehele kosmos.
Ook Marco ging door diepe intense gevoelens van hooggevoeligheid en lijden, maar nam op een zeker moment een overtuigende beslissing om daar van los te komen. Ging op zelfonderzoek en liet de bereidheid om voor de waarheid te kiezen niet meer los.

‘Het is een eer en mijn hoogste intentie om een ieder die daarvoor open staat te verwijzen naar de waarheid van dit moment.’
Femke Bloem zal o.a. haar hart laten stromen in de Yoga-lessen.
In deze dagen ga je ontdekken, herinneren en herkennen wat de transformerende ruimte van het Nu op het level van het hart betekent. Namelijk thuiskomen en meebewegen op wat het huidige moment vraagt. Een nieuwe energie, een nieuw bewustzijn zal zich meer en meer integreren. De vibrationele stilte, zuivere liefdevolle krachtige Aanwezigheid, energie, dialoog, meditaties, yoga, beweging, zelfonderzoek, oefening, muziek en het samen-zijn in de waarheid van het Nu geven jou de mogelijkheid jeZelf innerlijk te omarmen.

Kosten: alles inclusief €399,00, op basis van volpension inclusief 3 vegetarische maaltijden, koffie/thee., inclusief 3 overnachtingen, verblijf in een 1-persoons- kamer.

Alle info en inschrijvingen: zie website hierboven.


Laat een Antwoord achter


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog