Datum/Tijd
Date(s) - 04/09/2021
19:30 - 22:00

Locatie
De weg van aandacht

Website

Categorieën


Janneke Monshouwer: “Overgang naar Aquariustijdperk en mijn spirituele eigen weg”
Janneke, onderzoeksjournalist, TV-maakster en schrijfster van de boeken “Ander Nieuws”, vertelt tijdens deze lezing over haar innerlijke ontdekkingsreis om het boek “Overgang naar Aquariustijdperk” te kunnen schrijven en over de gebeurtenissen in deze tijd.
Info: www.andernieuws.eu
Inschrijvingen: Team utwinkeltje : lezing@utwinkeltje.beIn dit boek staat dat de Aarde in de overgang is naar de 5e Dimensie en een hogere menselijke beschaving, die, volgens haar Lichtbronnen, 21 december 2037 begint.
Velen kennen mij als onderzoeksjournalist en TV – maakster (1965-2000), maar ik ben ook onderzoekster in lichamelijke en geestelijke gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Ik heb een multidimensionaal bewustzijn. Daarvan werd ik me pas veel later van bewust. In 2001 werd me duidelijk dat ik een ‘spreekbuis’ ben van Moeder Aarde. Ik heb toen stichting ‘Viva Pachamama’ opgericht als uitgever van films, boeken, enz. Later besefte ik dat ik ook een spreekbuis ben van het Christus – bewustzijn en Lichtkrachten in de kosmos. Ik raakte steeds meer vertrouwd met Engelen, Aartsengelen, Galactische Federatie, Pleiaden (Maya’s) en vele andere universele multidimensionale bondgenoten. Allemaal helpers bij de overgang van de Aarde naar de 5e Dimensie en een hogere menselijke beschaving, die 21 december 2037 begint.
Naast mijn drukke TV-werk en de vakopleidingen die daarbij horen, volgde ik van 1968-1996 ook lessen bij antroposofen om de waarheid te vinden over spiritualiteit en de praktische toepassing ervan in de maatschappij. Sinds 1970 verdiep ik me in
natuurgeneeskunde incl. antroposofische en homeopathische geneeskunde, pedagogie, psychologie & psychiatrie, beleidskunde, biologisch dynamische landbouw & veeteelt, organische architectuur, gezond & leefbaar bouwen, krachten uit het etherveld/kwantumveld met vrije energie. Over al die onderwerpen wilde ik ook TV programma’s en documentaires maken. Dat is me ondanks tegenwerking toch wel 8 keer gelukt. In 1979 studeerde ik af als kunstzinnig therapeut en had ik een praktijkje naast mijn televisiewerk.
Bij de TV werkte ik voor het NOS Journaal, de NOS en veel omroepen. Ik filmde ook veel in Afrika. Vanaf ±1986 maakte ik mee dat de Nederlandse publieke televisie, die uniek in de wereld was met alle verschillende omroepen met een eigen geluid (stem), stapsgewijs één groot kartel werd. In 1990 kondigde George H.W. Bush de Nieuwe Wereld Orde aan voor wereldvrede, zei hij, maar hij riep meteen soldaten op en begon de Golfoorlog.
De Nieuwe Wereld Orde begon meer vorm te krijgen.
Daar werd ik ziek van. Dat triggerde gebeurtenissen uit mijn jeugd met mijn psychotische moeder en dominante vader met een woedeprobleem.
Jaren later kan ik zeggen: Het blijkt dat mijn persoonlijk leven heel erg te maken heeft met de wereldgebeurtenissen.
Ik kreeg PTSD op basis van trauma’s uit mijn prilste jeugd. Toen werd ik uitgedaagd om in de spiegel te kijken, op zoek te gaan naar de waarheid over wat er gebeurd was met mijzelf, mijn ouders, broers en zusjes, en alles goed verwerken. Een zeer zwaar proces. Maar het grote cadeau dat ik hierbij kreeg was: hoe meer ik aan trauma’s opspoorde en kon opruimen (goed mijn emoties voelen en veel verdriet eruit huilen) – des te beter ik me voelde. Dit soort behandelingen zit niet in het pakket van de gangbare Freudiaanse psychiatrie en psychologie. Ik moest dus op zoek naar wat wél effectief is, wat wél werkt. Dat heb ik gevonden.
Mijn immuunsysteem werd steeds sterker en het bleek meteen ook om een enorme spirituele ontwikkeling te gaan. Zo’n ontwikkeling gaat steeds door. Ik had altijd al (onbewust) een multidimensioneel bewustzijn, maar dat besef kwam pas veel later.
Na 1996 nam ik afscheid van de antroposofen en trok ik verder de wereld in voor aanvullende lessen en volgde mijn intuïtie. Nu komt alles bij elkaar: wat ik geleerd heb aan waarheid en mijn intuïtie, alles gaat hand in hand en ik leer steeds bij. Ik vertel er graag over.
Toch kom ik voor de basiskennis over de mensheid steeds weer uit bij de (voor mij) grote leermeester Rudolf Steiner.
Het lijkt nu wel of ik 4 levens tegelijk leef. Hoe is het mogelijk?
Janneke Monshouwer

www.andernieuws.eu
Inschrijvingen: Team utwinkeltje : lezing@utwinkeltje.be
Info : https://shop.utwinkeltje.nl/index.php?route=product/search&search=janneke%20monshouwer
Bijdrage: € 15,00
De boeken van Janneke zullen ter plaatse te koop aangeboden worden, en ook nog andere “actuele” boeken.
Plaats: Ontmoetingscentrum “De Weg van Aandacht”, Herenthoutseweg 21, 2222 Wiekevorst


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog