Datum/Tijd
Date(s) - 25/09/2016
14:00 - 20:00

Locatie
De Lichtbron

Website

Categorieën


Oerzang

waar stem en klank intuïtief worden ingezet om je unieke vrouwen en mannen kracht te (her) ontdekken. Kunnen zingen, is niet nodig.
Klank en zang komen vanzelf tijdens oefeningen en het ritueel. Wees geïnspireerd!

Wist je dat de kracht van de trilling in je gezongen klank drie keer sterker is dan de kracht van je gesproken woord? Kan je je voorstellen hoeveel energie er vrijkomt als we samen zingen? Wil je dat graag eens zelf ervaren? Kom dan naar een OERZANG bijeenkomst waar je niet moet kunnen zingen maar waar zingen centraal staat.

Oerzang
Een hele dag zingen? #hoedoejedat?#

In het eerste deel van de dag leer je je oerklank herkennen. Deze leeft in jou vanaf je allereerste moment hier op aarde. Hij moet alleen nog ontwaken. Na ongeveer een half uur is iedereen wel aan het zingen!
In het tweede deel van de dag zingen we volgens de vier niveaus van de mens fysiek, intelligentie, spiritualiteit, emotie. Deze zijn gelinkt aan de vier elementen, de vier seizoenen, de vier windrichtingen en nog veel meer. We zingen onze klank op elk niveau. Je voelt direct de diepere laag. Hoe klinkt mijn aarde niveau? Hoe zing ik de zomer? Hoe ervaar ik emotie in mijn klank? Kan ik een boodschap of mijn passie overbrengen met mijn klank?
Deel drie staat voor het uitzingen van de klank van het heersende seizoen . We verbinden hier ook met verleden (vorig seizoen), het heden ( huidig seizoen) en de toekomst (volgend seizoen). *
Het ritueel: na het avondeten doen we aan rituele zang vanuit de klank van het seizoen. We eren onze voorouders. We eren onszelf. We eren degenen die na ons komen. We lachen, we huilen (soms), we dansen, we zingen en maken heel veel plezier.

Klik op de URL en download de brochure met alle info en data


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog