Datum/Tijd
Date(s) - 16/10/2015
20:00 - 22:00

Locatie
Great White Whale Center

Website

Categorieën


Michael Sabbe toont tijdens deze boeiende lezing aan waarom veel mensen in een tekort en onvrede leven. We volgen het spoor van geld en komen bij oorzaken en waarheden die tegen het onwerkelijke aanliggen. We gaan dieper in op de werking van dit systeem. Hij laat zien dat we via het geld onze macht hebben weggegeven aan banken, multinationals en de politiek.
Als je eenmaal begrijpt hoe het huidige bankensysteem in elkaar zit, dan kun je het ook positief veranderen. Michael legt uit hoe we deze verandering kunnen bewerkstelligen. We kijken naar oplossingen, we bespreken het basisinkomen, zien wat er reeds bestaat en wie er aan nieuwe systemen werkt. Daarin maak je gelijk kennis met:
De Blije B, een coöperatieve fairtrade bank in oprichting. Een initiatief van, voor en door de mensen! Een burgerinitiatief van professionals. De Blije B biedt een oplossing aan!

Vergeet nooit: Wijzelf zijn de verandering.
Het is nu echt de tijd om op te staan. www.deblijeb.nl

Michael Sabbe studeerde economie en was actief als bedrijfsleider in de textiel industrie, de technologie sector en de internet wereld. Sedert enige jaren is hij werkzaam in de ontwikkeling van systemen in groene energie. Zijn focus ligt nu op de “nieuwe” financiële wereld en (vrije) energie. Deze lezing geeft Michael vanuit United People Foundation waarin hij actief is.

Algemene informatie
Datum lezing: vrijdag 16 oktober
Zaal open: 19.30 uur Start om 20.00 uur / einde rond 22.00 uur.
Loc: GWWC Borsbeek, Jozef Reusenslei 182 2150 Borsbeek
http://www.greatwhitewhalecenter.com
Deelname € 10 Hapje en drank inbegrepen
Info / inschrijven 0470 173 441 of greatwhitewhalecenter@gmail.com


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog