Datum/Tijd
Date(s) - 02/05/2019
20:00 - 22:00

Locatie
De Kleine Bron - Antwerpen

Website

Categorieën


Vaak is er verwarring tussen zelfzorg en egoïsme: in hoever mag ik met mijn persoonlijke groei bezig zijn? Het gaat over je verlangen om te evolueren en te handelen in lijn met wie je bent zodat er geen verschil meer is tussen je innerlijke en je uiterlijke wil.

Hoe scheppen wij onze eigen werkelijkheid? Hoe kunnen de beperkingen van de eigen persoonlijkheid ons leren dat we die niet werkelijk zijn? Hoe kunnen destructieve aspecten in onszelf teruggebracht worden tot hun oorspronkelijke, waarachtige en constructieve aard?

De inhoud van de Padwerklezingen (258 lezingen), ontvangen door het medium Eva Pierrakos, vormt een prachtige combinatie van psychologische concepten en inzichten van spirituele waarheid. Padwerk leert ons in de spiegel van het aardse leven te kijken, om te ontdekken dat we onze eigen werkelijkheid scheppen. Ilse Scheers startte tien jaren geleden met het bestuderen van de Padwerklezingen, eerst in haar opleiding aan de Barbara Brennan School for Healing, nadien als leerling van Senior PathWorker Brian T Stokes. Het materiaal is vast onderdeel geworden van haar jaaropleidingen tot energiewerker.

Door Ilse Grace Scheers


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog