Datum/Tijd
Date(s) - 26/06/2021
15:00 - 17:00

Website

Categorieën


Lezing: Leven van Licht & Liefde – Mijn ontdekkingsreis naar (Voedsel)Vrijheid

Rotterdam: Nesselande-Zevenkamp

Op zaterdagmiddag 26 Juni 2021 van 15 tot 17 uur zal Marja Nieuwveld; schrijfster, inspirator en consultant haar ervaringen en ontdekkingen op het pad naar (Voedsel)Vrijheid delen.

Ze sluit het gat tussen wetenschap en spiritualiteit en laat je kennismaken met een fascinerende quantum-wereld. Op interessante wijze geeft ze inzicht in het menselijk lichaam op de niveaus van neurologie, biologie en de psychologie. Vooral de link naar de bio-logische natuurwetten maken de interactieve lezing tot een spannende ervaring.

Laat je inspireren bij het nemen van de volgende stap op onze evolutionaire ladder om vrij te ZIJN.

Volgens haar leeft iedereen al in mindere of meerdere mate van de universele levensenergie, die meer dan 100 namen heeft. Iedereen heeft het weleens meegemaakt, geen honger te hebben. Op het moment dat je bijvoorbeeld in de Flow zit of verliefd bent. Het is een teken aan de wand dat de energie steeds hoger wordt en mensen minder honger hebben. Er worden nu zelfs baby’s geboren die geen vaste voeding nodig hebben, denk maar aan Christine von Dreien.

Vertrouwen is waar het om gaat en de moed om ons op angst-gebaseerde wereldbeeld los te laten. Het gedachtegoed van Albert Einstein heeft zij aan den lijve ondervonden en het experiment is geslaagd, met als resultaat een ongelooflijke helderheid en een onuitputtelijke energie.

Het eerste uur staat in het teken van delen en inspireren en het tweede uur wordt er op interactieve en innovatieve wijze ingegaan op vragen en thema’s.

“Het is niet de wereld die we hoeven te veranderen, slechts ons denken”


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog