Datum/Tijd
Date(s) - 14/02/2021
16:00

Website

Categorieën


14 februari, Valentijn. Bestaat er een mooier moment om nog eens uit te schreeuwen hoe hard we jullie missen? Jullie, beste bezoekers, zijn met zoveel! En we zouden jullie zo graag allemaal een dikke knuffel geven. Maar dat kan op dit moment jammer genoeg nog altijd niet…

Wat we wél kunnen doen, is jullie vragen om nog eens langs Klappei te lopen. Letterlijk, eens langs lopen. Dat is toch al iets! Een klein momentje van contact, een kleine uitwisseling van Oewist en Oegaatet? Wij zorgen voor koffie, thee en een stukje gebak!

En bovenal: het is Valentijn, en dan zetten we onze geliefden graag in de bloemetjes of geven we elkaar een schoon, eenvoudig cadeau’ke. Klappei doet dat natuurlijk het liefst met waar we goed in zijn: films afspelen in ons zaaltje. Daar heb je uiteraard een filmticket voor nodig. Zo’n filmticket kan je op 14 februari aan Filmhuis Klappei winnen! Kom een postkaartje ophalen, stuur het op naar diegene waarmee je binnenkort naar de film wil en kom voor de helft van de prijs genieten van een gezellig uitstapje naar de Klappeistraat (op vertoon van de postkaart. Actie onder voorwaarden. Kaartjes verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Eén kaartje per bezoeker).

Hoe graag we het ook zouden willen, het is niet de bedoeling om lang te blijven lanterfanten voor de deur van Filmhuis Klappei, ook dat is helaas niet toegelaten. Maar we zijn ervan overtuigd dat jullie verantwoordelijk genoeg zijn om kort te passeren en na de aanschaf van je meeneemdrankje en postkaartje rustig verder te wandelen.

Beste bezoeker: wees dus zeer welkom! Zondag 14 februari, tussen 16 en 18u, aan de poort van Filmhuis Klappei. Maak ons gelukkig met je komst en maak je Valentijntje gelukkig met een gratis filmticket. Alle inkomsten gaan integraal naar de werking van Filmhuis Klappei (en na weeral drie maanden verplichte sluiting ondertussen kunnen we jullie steun goed gebruiken).

Filmhuis Klappei | Klappeistraat 2 | 2060 Antwerpen
T +32 3 272 51 10  | E filmhuis@proximus.be


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog