Datum/Tijd
Date(s) - 25/09/2021
14:00 - 22:00

Website

Categorieën


FUSION is het festival van VERBINDING EN SAMENWERKING

Vele groepen komen er samen voor een betere aarde. Elke organisatie met zijn unieke inbreng. Het festival is voor iedereen die weg wil van de hysterie en zoekt naar verbinding, steun en inspiratie.

Wat we aandacht geven komt tot leven en waar creativiteit kan stromen zullen oplossingen gerealiseerd worden. Zo kan er een juiste balans ontstaan met eerbied voor de natuurlijke wetten.

Allen maken we deel uit van onze planeet die in bruikleen is van onze kinderen. De samenkomst is dan ook in een sfeer van liefde, dankbaarheid, respect, vertrouwen, broeder- en zusterschap, overvloed en eenheid.

Locatie: Midden- Limburg

Zoals we de voorbije weken hebben kunnen zien , is de natuur en het weer soms moeilijk te voorspellen .We kunnen niet voorzien of de regen in de komende dagen met bakken uit de lucht zal vallen of niet.

De locaties die we voorzien hebben, zijn daarom ook onderhevig aan de grillen van moeder natuur. Aangezien we niet zo een voorstander zijn van moddertoestanden moeten we ook de situatie ter plaatse bekijken tijdens de komende weken. Er circuleerden reeds verschillende mogelijke locaties op het net. Maar we moeten jullie dus nog even in spanning houden. Bij reservatie van een ticket dienen jullie een e-mail adres door te geven. Dit stelt ons in staat om jullie te contacteren met de juiste gegevens.


Laat een Antwoord achter


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog