Datum/Tijd
Date(s) - 23/12/2018 - 26/12/2018
Hele dag

Locatie
Folkshegeskoalle Schylgeralân

Website

Categorieën


Met Mariette Verhoef en Diana Bergsma.

Hou van jezelf, hou van een ander!

In het onrustige moderne leven maken we ons druk, zijn we gehaast en hebben we weinig tijd voor een ander en onszelf. Dan kan liefde soms heel ver weg voelen. Je voelt je alleen, bent continu druk of bezig met anderen.

Tijdens het Festival van Liefde nodigen we je uit in een veld van liefde, licht en wijsheid. Om jezelf te herinneren wie je werkelijk bent en daarin te ontspannen. Om je eigen liefde en wijsheid te ontdekken die diep in jou verborgen liggen.

Festival van liefde is een kleinschalig besloten evenement (niet religieus) en is geschikt voor mensen die kerst op een andere manier willen vieren. Dit is de 5de keer dat we je uitnodigen. Veel mensen komen omdat ze bewuster in het leven staan en beseffen dat kerst over liefde gaat. Het is zo nodig dat we ons liefdevol verbinden. Zonder gezweef een heerlijk oprecht festival, waar je kunt ontspannen, tot rust komen en inspiratie opdoet voor 2019!

Graag zien we je met de kerstdagen. Kom genieten van de weidsheid van het water en de natuur op dit unieke stukje Nederland. Je verblijft op een prachtige locatie vlakbij zee. Het festival start 23 dec. tussen 14.00 – 15.00 en eindigt op 26 dec. na het ontbijt.
We zien je graag.  Boek wel tijdig je plek. Vol is Vol. 


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog