Datum/Tijd
Date(s) - 28/05/2022
10:00 - 17:00

Locatie
De Verscholen Tuin

Website

Categorieën


Ik dans het leven en voel me blij en toch is er vanalles dat ook nog mee vibreert in mij: ik lijk wel een volledig gezin, en iedereen wil gehoord worden.
Deze losse dag is er om jou dichter te brengen bij wie je werkelijk bent, in alle lagen. Je ervaart wat je hier komt doen op aarde aan de hand van de twaalf levensbronnen.

Het wordt een losse dag met veel fysiek bezig zijn binnen of bij mooi weer in de prachtige tuin: dansyoga, authentic moment, dynamische meditaties, facia massages om het cellulair bewustzijn te verhogen, fysiek vibreren en zo de aarde connectie verbeteren. De dans van de sjamaan en ecstatic dance, creatieve dans. Maar ook veel momenten van stilte. Visualisaties en creatieve scheppende meditaties. Dansante spelvormen waarin de ruimte, jezelf, de ander en de groepsenergie zich vanzelf vormt. Tantrische dans oefeningen en meditaties.
Beweging, meditatie en integratie gaan in elkaar over. Communicatie is verbindend en zowel verbaal als non verbaal. Je krijgt de kans om ook in en uit de beweging te gaan en zelf je eigen ritme daarin te volgen.

Met live-muziek door de lesgeefster zelf gemaakt.

In beperkte groep.
Thee, koffie en koekjes inbegrepen. Lunch zelf mee te brengen.
Geen voorkennnis nodig. Welkom.

Vooraf inschrijven.


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog