Datum/Tijd
Date(s) - 25/09/2022
10:00 - 17:00

Locatie
De Verscholen Tuin

Website

Categorieën


Deze dag is zowel voor mensen die nog nooit een dag DansYoga hebben gevolgd bij Dina, maar ook voor mensen die dat in het verleden al hebben gevolgd, want er zijn altijd andere oefeningen.

Als je danst, stroomt de liefde in je, stroomt kracht in je, versterk je je immuniteit, je straalt, geven en ontvangen worden één.
Je verbindt moeder aarde met de sterren, je wordt één met het hele bestaan en je bent helemaal in het altijd veranderde nu: de kosmische danser dat ben jij.
Neem deze kans om de diepte in te dansen met krachtige wave muziek en soms ook life muziek / ook stilte van de natuur.
Laat je adem en je stem mee trillen in de dans. Jij opent je voor de dans en de dans opent zich voor je zelf/ Zelf, dan ben je ook de ruimte bewust en de ander in dit prachtig decor.
Alles mag meedansen: je onzekerheid, je verlegen zijn en je stralen, de ruimte ondersteunt je en ontvangt jou, er is aandacht voor wie jij bent en wat jij nodig hebt.
Alles wat je ervaren hebt mag verder stromen, en de verbinding met het sacrale innerlijke kind voelt herboren.

Welkom. Wie deze dag meedanst mag , indien je naderhand de dansopleiding die DinaMaria ook geeft, wenst te volgen, mag je bij het inschrijven voor de opleiding danscoach ( zie wonderlijkkind.art ) de kost van deze dag aftrekken.

In beperkte groep.

Er wordt gedanst op blote voeten of slofjes of sokjes
Thee, koffie en koekjes inbegrepen.
Lunch zelf mee te brengen.
Geen voorkennnis nodig. Welkom.

Door Dinamaria


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog