Datum/Tijd
Date(s) - 24/04/2019
19:00 - 21:00

Locatie
Souldance Academie

Website

Categorieƫn


Voor wie
Voor professionele hulpverleners, therapeuten, artsen en coaches die bereid zijn om het werken met mensen op een andere manier uit te diepen.
Mensen die zich willen herscholen en heroriƫnteren.
GeĆÆnteresseerden die geen professioneel diploma hebben in de hulpverlening kunnen een gemotiveerde aanvraag indienen.

Waarom deze opleidingen zo uniek zijn ?
De opleidingen die we aanbieden zijn gebaseerd op het centrosofisch denken en wordt het model centering als kader gebruikt en toegepast. Binnen het model centering en de verschillende opleidingen worden specifieke technieken en modellen aangeleerd en krijgt jouw arsenaal aan gekende technieken en modellen eveneens een plaats binnen het model centering.

Centrosofie is een levensvisie waarbij je het Centeringmodel als tool kan gebruiken in je praktijk en je eigen leven en lichaam en die kan leiden tot een andere manier van leven, Centered living.
Het model centering is een dynamisch, circulair model waarbij wetenschap en universele wetten hand in hand gaan en dat o.a. kan toegepast worden op de persoon, zijn relaties, op de werkvloer, in bedrijven, scholen of organisaties. Het plaatst mensen centraal en gaat de dynamiek met de verschillende niveaus bekijken : het persoonlijke, relationele, ecologische en universeel niveau.
Bodyspirit of Centered embodiment is het model centering toegepast op het menselijke lichaam. Via Proprioceptie, visceroceptie en neuroceptie exploreren we de 8 lagen van het lichaam ( botten, spieren, organen, fascien, vloeistoffen , endocriene klieren, zenuwstelsel en huid).
Het zijn ervaringsgerichte en toegepaste opleidingen waarbij zelfbewustzijn, wetenschap en oude tradities een essentieel onderdeel vormen.


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
Ɨ

 
Ɨ
GEGEVENS VERGETEN?
Ɨ

Ga omhoog