Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 28/09/2018 - 30/09/2018
Hele dag

Locatie
Mother Meera

Website

Categorieën


Hallo,
Graag nodig ik u uit voor een onvergetelijke 3-daagse reis naar Moeder Meera en de streek van H. von Bingen…
Moeder Meera is een Avatar en naar de Aarde gekomen om een kanaal te zijn voor het ‘Paramatman’-Licht. Een Avatar kan worden gezien als een facet van een diamant en tegelijkertijd de hele diamant die een speciale Energie naar de Aarde brengt. Zij incarneerde niet om zelf te leren en verlichting te vinden op aarde, maar uit mededogen om de mensheid te helpen op het pad naar het Licht .. naar de Oerbron van Licht en Liefde. Avatars zijn altijd één met het geheel, met de Bron, met God. Moeder Meera helpt ons door haar darshan (zegening) méér open te komen voor ’t Licht van Vader-Moeder-God !
• Periode : vrijdag 28 september tm zondag 30 september 2018
Centraal in deze driedaagse staat de Goddelijke Moeder. We ontmoeten haar tweemaal in de persoon van Moeder Meera. Zo’n ontmoeting wordt ook Darshan genoemd ( vrijdag en zaterdag telkens om 19u). Het gaat om een beleving tot diep in je hart, tot in al je cellen. Via deze twee Darshans en het samen-zijn in licht en liefde, herstellen we onze verbinding met de Goddelijke Moeder én met ons-Ware Zelf, onze Bron. We geven ons over aan onze Innerlijke Leiding en we genieten samen van wat er op onze weg komt.
• Inschrijving:
Voel aub vooraf even of deze bijzondere gezegende reis iets voor jou is
• Inbegrepen : Busreis (luxeautocar),reisbegeleiding,reisboekje MM + HvB, picknick (heenreis), + verblijf : 2 overnachtingen en uitgebreid ontbijt incl. in vernieuwd modern niet-rokershotel(***) in 2persoonskamer in Limburg-an-der-Lahn + 2x warme maaltijdbuffet inclusief.
-vrijdag: busreis,picknick, inchecken hotel, maaltijdbuffet, meditatie en collectieve darshan met Moeder Meera.
– zaterdag : voor degenen die dit wensen is er een natuurwandeling(ev. meditatie) ‘s morgens aan een Maria-bron of andere natuurwandeling in deze mooie streek met gezegende energie van de Moeder! Daarna rijden we naar ’t stadje Limburg-an-der-Lahn voor een vrij bezoek aan de kathedraal en ’t gezellig stadje zelf of ev. ander alternatief…. Nadien persoonlijke Darshan !!!
– zondag : Na het ontbijt vertrekken we naar de streek van Hildegard von Bingen(of ev ander alternatieve of spirituele plaats) waar we samen genieten van enkele spiritiuele bezoekje s en moeder natuur , warme maaltijd. Daarna vangen we onze terugreis aan !!!
Heb je zin om mee te gaan (snel volzet)? Wenst u meer info mail : enkele opstapplaatsen, prorgrammadetails, prijs…! Tot mails… Of liever ns in een andere periode voor u mail me ook gerust, dan wordt u op de hoogte gehouden!
With Love and Light AUM.Oneness@outlook.com (AUM.Oneness) –Jai Mata Meera.
*******************


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

 
×
MAAK ACCOUNT HEB JE AL EEN ACCOUNT?

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog