Datum/Tijd
Date(s) - 11/11/2022 - 13/11/2022
Hele dag

Locatie
Elaisa Energetic Wellness

Website

Categorieën


Retreat in Energetic Wellness Elaisa

Na het overall succes van de vorige eerste editie, kondig ik met plezier een volgende Retreat aan.

”Elaïsa staat voor Egypte – Lemurië – Atlantis – Inner -Source – Activation.

Het is gelegen in het Nationaal Park Hoge Kempen en ligt op het kruispunt van de windrichtingen met uitzicht op de zonsondergangen in het westen. Wanneer je binnenstapt, lijk je een tempel binnen te gaan. Overal zie én voel je de energie van de geometrische vormen en symbolen uit de oude culturen die verwerkt zijn in het gebouw en het domein.”

Objectief van de retreat:

Diep in onszelf vinden we de Essentie van wie we zijn, onze verbinding met de Bron. Wanneer we deze essentie ten volle in ons leven kunnen uitdrukken, staan we in onze Kracht. We slagen er dan in ons in onze alledaagse beslissingen te laten leiden door wat écht bij ons past, niet door gebeurtenissen in de buitenwereld. Ten diepste verbinden met je Kern is een krachtige maar tegelijk zachte manier van diepe groei.

Via de 5 elementen Water, Aarde, Lucht, Vuur en Ether verdiepen we ons in de (her)connectie met onze essentie. Onze persoonlijke balans tussen de elementen zorgt dat we zijn wie we zijn. Waar zit jouw bronenergie, jouw passie? Herken je flow in je leven? Voel je je hier thuis en gegrond? Kan je met jezelf en met andere vanuit echtheid communiceren? En waar vind je jouw bezieling en connectie met het Hogere? Gedurende 3 dagen vinden we antwoorden in onszelf, in de verbinding met de groep en de helende frequentie van de Elaise-Krachtplaats.

Dagelijks zullen we elkaar ’s morgens telkens ontmoeten om 9u45 aan de ingang van Elaisa Welness Center.
Dag 1 sluiten we rond 20u30, dag 2 rond 22u30 (na avondceremonie “Temazcal”) en dag 3 rond 16u waarna je nog vrij kan gebruikmaken van de faciliteiten van Elaisa Wellness Centerindien je wenst.
De 3daagse Retreat is een intense beleving waardoor tijdens de avond een rustige integratie nodig zal zijn. Iedereen zal hiervoor ook de nodige ruimte en rust krijgen in B&B Don Genaro.


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog